субота, 13. јун 2015.

Кањували се

Мињували дете и деда кр`з град, па детето пита старцатога:
- Дедо, једу ли ти се колачи?
- Не!
А детето после рекло:
- Ајде, са ти мене питај!

„Време уз огњиште“, Драгољуб Златковић
Фото: Тањица Перовић, Пирот

Нема коментара:

Постави коментар